Applicatiebeheerder

ITAM solutions is gespecialiseerd in het leveren van advies en diensten op het gebied van Software Asset Management. Onze uitdagingen liggen bij het doorgronden van de complexe licentieregels van softwareleveranciers en het optimaal ondersteunen van onze klanten, zodat zij grip krijgen op hun software assets. Onze focus ligt op kostenbesparingen voor de klant en het in kaart brengen van de risico’s t.a.v. softwaregebruik. Momenteel zijn wij op zoek naar een Applicatiebeheerder die ons Services Team gaat versterken.

In deze vacature als Applicatiebeheerder beheer en geef je zowel functioneel als technische ondersteuning aan de interne applicaties van ITAM solutions. Naast interne applicaties beheer je ook de SAM hosted omgeving waarop je klanten draaien, waardoor het belangrijk is dat je klant- en oplossingsgericht te werk gaat. Jij bent samen met jouw directe collega verantwoordelijk voor de interne en externe automatisering van ITAM solutions.

Daarnaast lever je zowel interne als externe support, maak je gebruik van troubleshooting en netwerkprotocollen.

Om voor deze vacature in aanmerking te komen, voldoe je aan het volgende profiel:

  • Je bent in het bezit van een hbo werk- en denkniveau
  • Je bent analytisch, pragmatisch en zelfredzaam
  • Je hebt goede communicatie vaardigheden in zowel het Nederlands als in het Engels
  • Je hebt kennis en inzicht in processen en databases
  • Ervaring op het gebied van ITIL en SQL is een pré
  • Je hebt een goede beheersing van MS Office, met name van Excel
  • Je bent in bezit van een rijbewijs

Misschien wel het belangrijkste is dat je enthousiast, creatief en zeer leergierig bent om elke dag het maximale eruit te halen.

Wat biedt ITAM solutions?
Wij bieden een uitdagend takenpakket dat alle ruimte biedt voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Wil jij jezelf ontwikkelen op het gebied van Software Asset Management? Kenmerken ambitie, doorzettingsvermogen en sterke communicatieve vaardigheden jou? Ben jij bereid om nét iets verder te gaan en zo te investeren in het bedrijf en samen met een team iets groots op te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Herken jij jezelf in deze omschrijving? Stuur dan snel jouw CV en motivatie naar info@itamsolutions.nl.

Stel vrijblijvend een vraag!