ITAM solutions, onafhankelijk marktleider op het gebied van IT Asset Management staat voor het vierde jaar opeenvolgend in de ranglijst van snelst groeiende Nederlandse bedrijven. Hiermee mag ITAM solutions zich wederom een jaar lang een FD Gazelle noemen.

“Het geeft mijn team en mij enorm veel energie om te horen dat wij voor de vierde keer bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland behoren. Onze krachtige visie wordt sterk neergezet door een team dat gedreven is om de ambitie van onze klanten waar te maken. De waardering van klanten en de beloning als FD Gazelle kan alleen waargemaakt worden met de juiste mensen aan boord. Dank aan het gehele ITAM solutions team voor deze top prestatie tijdens een bijzonder uitdagend jaar waarin we zijn geconfronteerd met de impact van COVID-19’’ aldus Simone van Sambeek, Managing Director ITAM solutions.

FD Gazellen word je niet zomaar.

Dit jaar organiseerde Het Financieele Dagblad voor de zeventiende keer de FD Gazellen: dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland, een van de meest prestigieuze ondernemersprijzen van Nederland.
Om mee te kunnen doen aan de FD Gazellen moeten bedrijven aan strikte eisen voldoen. Zij dienen financieel gezond te zijn, een omzetgroei van minstens 20 procent over drie jaar boeken en geen verliezen hebben geleden. Daar zijn wij bijzonder trots op.

Over ITAM solutions
ITAM solutions is een databedrijf dat haar klanten wil laten groeien op het gebied van IT & Software Asset Management (ITAM) en dat proactief advies uitbrengt aan verschillende afdelingen binnen een bedrijf. Denk hierbij aan ICT, finance, inkoop, security, HR en legal. Op deze manier brengt ITAM solutions mensen, processen en technologie samen. ITAM solutions is onafhankelijk van softwareaanbieders, waardoor het bedrijf in staat is om haar klanten van volledig objectief en eerlijk advies te voorzien. Zij zetten klanten in de ‘drivers seat’ van hun IT systemen, softwarelandschap en IT-budgetten. ITAM solutions heeft vestigingen in Eindhoven en Hoofddorp, is een gecertificeerd ‘Great Place to Work’ en viervoudig winnaar van de FD Gazellen Award.

Stel vrijblijvend een vraag!