Van Oord, een internationale onderneming uit Rotterdam, heeft onlangs een meerjarige overeenkomst gesloten met ITAM solutions, voor de levering en implementatie van SAM en Snow Software Technologie.

Patrick Spierings, Manager IT Operations: “De samenwerking met ITAM solutions is voor Van Oord een strategische keuze voor de implementatie van Software Asset Management met behulp van het SNOW platform. Dit stelt ons in staat om de transparantie en controle op het gebied van effectief gebruik van software licenties te verbeteren en daar waar mogelijk kosten te vermijden dan wel te besparen.”

Khalid Hafid, Director Customer Success bij ITAM solutions: “Het is in deze tijd van continue veranderingen op het gebied van softwareregels, wet- en regelgeving, cloud technologie en dynamische organisatiestructuren, belangrijker dan ooit om focus op software asset management te hebben. Kennis op dit vlak verhoogt de transparantie in een organisatie rondom effectief gebruik van software licenties en cloud subscripties.”

Simone van Sambeek, Managing Director bij ITAM solutions, vult aan: “Deskundigheid versterkt de weerbaarheid. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten in alle dynamiek weerbaar zijn en blijven. Zodoende zijn we enorm trots op de samenwerking met Van Oord en kijken wij uit naar een goede samenwerking en het behalen van gezamenlijke SAM-successen.”

Over ITAM solutions
Bij ITAM solutions draait het om Software Asset Management (SAM). De ambitie van ITAM solutions is het laten groeien van haar klanten op het gebied van SAM en hen gebruik laten maken van de ITAM expertise. ITAM solutions is onafhankelijk van softwareaanbieders, waardoor het bedrijf in staat is om haar klanten een volledig objectief advies te geven.
Voor meer informatie: www.itamsolutions.nl.

Over Van Oord
Van Oord, een internationale onderneming uit Rotterdam.
Voor meer informatie: www.vanoord.com.

Klik hier voor het volledige persbericht.

Stel vrijblijvend een vraag!