Wij zoeken een

Senior IT Asset Management Consultant

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende baan waar je veel in contact staat met externe leveranciers en collega’s? Ben je daarnaast ook nog communicatief vaardig, oplossingsgericht en wil je bijdragen aan de ITAM visie doormiddel van bedrijven te ontzorgen en gegronde adviezen te geven? Solliciteer dan vandaag nog voor de functie als senior IT Asset Management (ITAM) consultant!

Als senior consultant ben je het aanspreekpunt voor klanten, een begeleider voor de junior consultants en het visitekaartje van het bedrijf. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je meedenkt over de toekomst van onze organisatie. De volgende punten behoren tot je  takenpakket:

 • Het uitvoeren van verschillende ITAM gerelateerde projecten, zoals software audit coördinatie, ITAM tool selectie, opzetten van ITAM policies & processen, ITAM maturity assessments;
 • Analyseren van licentie compliance;
 • Aansturen van project teams;
 • Het leiden van RfP trajecten.

Profiel

Als senior ITAM consultant ben je een ambitieuze en gedreven consultant die o wilt bijdragen aan de groei en het succes van onze organisatie. Ambitie hebben, een ondernemend karakter en een gezonde commerciële instelling zijn een must.

Verder beschik je ook het volgende:

 • Minimaal 5 jaar ervaring als ITAM / SAM consultant of in een soortgelijke functie;
 • Ervaring met stakeholder management op verschillende niveaus binnen enterprise organisaties;
 • Ervaring met ITAM tool implementaties zoals Snow is een pré;
 • Goede kennis van verschillende licentie metrieke van grote software publishers zoals Microsoft, SAP, Oracle, IBM is een pré.

Wat bieden wij jou

Wij bieden een uitdagend takenpakket dat alle ruimte biedt voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat er een goede balans is tussen werk en privé.

Verder bieden wij ook het volgende:

 • Een mooi salaris tussen de €4000,- en €6000,- op basis van fulltime;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Mogelijkheid om deels vanuit huis te werken;
 • Een gezellig team aan collega’s die voor je klaar staan om je te ondersteunen waar nodig.

De organisatie

Wij zijn getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij zowel de perceptie van onze medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie als de negen thema’s binnen ons werkgeverbeleid zijn gemeten.

Binnen onze organisatie werken getalenteerde, enthousiaste en ondernemende collega’s. Onze organisatiestructuur is informeel en biedt veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

We helpen organisaties van middelgrote- en grote omvang om succesvol te zijn. Niet allen op het gebied van IT, maar ook op het gebied van HR, Finance, Legal en andere disciplines. Altijd met als doel om de interne organisatie van onze klanten zo efficiënt mogelijk te laten functioneren. Dit doen we al ruim 20 jaar met gedegen kennis en ervaring. Een bewezen aanpak en state-of-the-art software. We geloven niet in alleen vertellen hoe het moet, we zorgen ervoor dat dingen ook echt voor elkaar komen. Kortom, we zijn pragmatisch en resultaatgericht, maar wel vanuit een solide (theoretische) basis.

Jouw standplaats zal op het hoofdkantoor in  Eindhoven zijn. Ook hebben wij kantoren in Leiden en Gorinchem!

Interesse

Denk je dat deze functie goed bij je past? Solliciteer dan snel doormiddel van jouw CV en motivatiebrief te mailen. Na jouw sollicitatie wordt er zo snel mogelijk contact opgenomen door onze recruiter Emre. Positief telefonisch gesprek? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor of online!

Emre Çelik I Corporate Recruiter I 06 2758 26 64 | emre.celik@itamsolutions.nl

 

 

Stel vrijblijvend een vraag!