Marketing Representative gezocht!!

Wij zijn bij ITAM solutions op zoek naar een marketing representative voor onbepaalde tijd. Wij zijn een jonge en snelgroeiende organisatie in de ITAM markt, met twee locaties in Amstelveen en in Eindhoven.

Jij zal actief meewerken aan onze Marketingstrategie. Je bent nauw betrokken bij de uitvoering van verschillende activiteiten waarvan je deze op den duur zelfstandig gaat uitvoeren. Denk hierbij aan het voorbereiden van; social media, content beheer, onze branding, interne communicatie en event planning!

Als organisatie staan wij namelijk ook open voor eigen inbreng en ideeën. Denk ook aan het modificeren van de website, toepassen van Google analytics, en SEO en het upgraden en vernieuwen van ons promotiemateriaal.

Wat heb je nodig?
Hbo-opleiding, bij voorkeur: Communicatie, Marketing of Multimedia Design

  • Proactief, Resultaatgericht, Enthousiast
  • 0-2 jaar ervaring in marketing
  • Ervaring met Multimedia Design is een pré
  • Beheersing van de Engelse taal en Nederlandse taal zowel geschrift als mondeling
  • Ervaring WordPress is een pré

Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris.
  • Mogelijkheid tot training en cursussen.
  • Een ontzettend leuk team, fijne en uitdagende klanten en veel leerplezier.

Wie is ITAM solutions?
Bij ITAM solutions draait het alleen om IT Asset Management (ITAM). Alles wat we doen is gericht op onze ambitie: organisaties laten groeien op het gebied van ITAM en hen gebruik laten maken van onze expertise. Onze specialisten werken met passie voor het ITAM-vak en staan voor kernwaarden als: afspraak is afspraak, we leveren wat we beloven, pragmatisch werken en de klant staat centraal.

ITAM solutions is volledig onafhankelijk van software aanbieders. Zo kunnen we volledig onafhankelijk advies geven aan onze klanten. Onze onafhankelijkheid, gecombineerd met onze kennis van alle verschillende kerncompetentiegebieden van ITAM zorgt ervoor dat wij de meest professionele, betrouwbare en beste strategische ITAM-partner zijn voor onze klanten.

Ben jij enthousiast en beschikbaar en wil je deel uit te maken van ons team. Neem dan contact met ons op per mail marketing@itamsolutions.nl of bel naar 040 369 0540.

Stel vrijblijvend een vraag!