The BOOST 2023

pioneer | inspiration | innovation

 

SAVE THE DATE – 13 SEPTEMBER – MAARSSEN

Dit evenement wordt medemogelijk gemaakt door:

Gold sponsor

Bronze sponsor

Bronze sponsor

Wilt u alles te weten komen over wat zich afspeelt in de wereld van IT Service Management en IT Asset Management. Wilt u voorlopen op uw peers en uw organisatie klaarstomen voor het jaar 2023? Zet dinsdag 13 september in uw agenda en mis deze dag niet. Registreer u via het formulier onderaan deze pagina.

 

Op dinsdag 13 september organiseren wij The BOOST 2023 bij Innstyle in Maarssen. Tijdens deze dag stomen wij u klaar voor het jaar 2023, want die start bij ons al op 13 september.

Het programma is verdeeld in drie verschillende tracks: Pioneer, Inspiration en Innovation. Deze zijn gevuld met interessante en vooraanstaande gastsprekers, innovatieve partners en marktleiders in Service Management en IT Asset Management. Wij zullen u ook op de hoogte brengen van onze roadmap.

Bekijk hier het programma van The Boost 2023.

 

Wees de pioneer van uw organisatie en afdeling. Breng jezelf op de hoogte van niet alleen de meest recente, maar ook aankomende ontwikkelingen, trends, visies en uitdagingen. Breng hiermee uw organisatie naar een volwassener niveau. Laat u informeren hoe uw organisatie toekomstbestendig wordt. 

 

 

 

 

Een ander perspectief leidt tot nieuwe inzichten. Laat u inspireren door andere IT professionals uit de wereld van ITAM en Service management. Innovatieve partners, vooraanstaande gastsprekers en klanten die hun visie delen over het heden, maar ook de toekomst. Het geeft u voldoende stof tot nadenken!

 

 

 

 

 

De ontwikkelingen in de IT volgen elkaar met een rap tempo op. IT wordt steeds complexer, de talent-gap groeit, de organisatie vraagt om snellere afhandeling van IT om de business te ondersteunen. Dit vraagt om innovatieve oplossingen voor IT. Neem deel aan deze track en maak kennis met de meest recente en aankomende ontwikkelingen op het gebied van ITAM en Service Management.

 

 

 

 

The BOOST 2023 biedt een uitgebreid, veelzijdig en hoogwaardig programma; het is hét evenement om geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen, kennis te delen met uw peers en uw netwerk te onderhouden.

Zo bent u klaar om 2023 in te gaan met een BOOST!

 

Registreer u gratis door uw gegevens achter te laten in het onderstaande formulier.

 

 

Dit evenement is georganiseerd door:

Stel vrijblijvend een vraag!