Strategisch IT Asset Management

Het aankopen van software en licenties is meer dan een praktische aangelegenheid. De software die u aankoopt moet u niet alleen op de korte termijn iets brengen, maar ook op de lange termijn een goede investering zijn. En weet u zeker dat de software die u in het verleden heeft aangekocht, nog steeds van waarde is? Als u hier stappen in wilt zetten, bent u bij ITAM solutions aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in strategisch IT Asset Management.

Strategisch IT Asset Management: een tactische keuze

Het gebruik van bepaalde software moet meer dan een praktische keuze zijn. Idealiter gaat hier een strategie achter schuil, met een doel, een missie en een visie. Hierbij kijken we niet alleen naar het heden, maar ook naar de toekomst. Want voldoet uw software over vijf jaar ook nog? En hoe zit het met uw eigen toekomstplannen; beweegt uw software hier naadloos in mee? Is uw softwaregebruik op dit vooral nog gericht op de voordelen op korte termijn? Dan kan een investering in IT Asset Management een strategische keuze zijn. Door kritisch naar uw bestaande en nieuwe software te kijken, kunt u zowel op de korte als op de lange termijn flinke stappen maken met uw organisatie.

Haal het maximale uit uw software investering

Strategisch IT Asset Management helpt u het maximale uit uw software investering te halen. Onze experts helpen u hier graag bij. Hierbij werken wij volledig afhankelijk van software-vendoren. Bij ITAM solutions krijgt u altijd een onafhankelijk advies. En door ons uitvoerig te verdiepen in uw organisatie, bedrijfsprocessen en IT-landschap, kunnen wij u een praktisch advies op maat geven.

Kennis is macht

Met strategisch IT Asset Management koopt u software niet meer op gevoel, maar op basis van kennis. Door inzicht in uw software gebruik, kunt u beter beslissingen nemen over de toekomst en het vernieuwen of verlengen van een software contract. Dit geeft uw software en licenties meer strategische waarde. Wij begrijpen dat u zelf niet alle kennis in huis heeft om op deze wijze beslissingen te maken. Daarom helpen wij u graag door onze kennis en ervaring met u te delen. Onze specialisten staan voor u klaar om ook uw organisatie naar een hoger niveau te tillen op het gebied van strategisch IT Asset Management.

Diensten van ITAM solutions

De ITAM diensten die ITAM solutions levert zijn gekoppeld aan de 17 verschillende kerncompetentiegebieden waaruit het gehele ITAM-programma is opgedeeld.

Deze gebieden zijn gekoppeld aan drie belangrijke pijlers:

Vrijblijvend kennismaken met ITAM solutions

Bent u benieuwd naar onze achtergrond, werkwijze en ITAM-specialisten? Neem dan contact met ons op. We maken graag vrijblijvend kennis met u en uw organisatie. Hierbij vertellen we niet alleen meer over onszelf, maar kunnen we u ook laten zien wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Stel vrijblijvend een vraag!