Om een goede start te kunnen maken in Software Asset Management (SAM), of om verder te kunnen groeien in uw SAM volwassenheid, dient u eerst een goed beeld te hebben van de huidige situatie. In welke fase bevindt uw bedrijf zich momenteel als het gaat om SAM? Een eenvoudige constatering die vaak wat minder eenvoudig ingevuld kan worden. Want waar begin je? Welke aspecten wil je onderzocht hebben? Hoe zet je de volgende stap? ITAM solutions helpt klanten met het krijgen van inzicht door middel van een SAM assessment. Deze geeft niet alleen weer wat uw huidige situatie is, maar ook welke vervolgstappen u zou moeten zetten om uw SAM organisatie verder te ontwikkelen.

Maatwerk
Of u nu op zoek bent naar een compacte analyse of naar een uitgebreid verslag met aanbevelingen, ITAM solutions verzorgt altijd maatwerk, waarbij uw visie ons uitgangspunt is. Met de kennis en expertise die wij hebben opgedaan bij het helpen van klanten in hun SAM maturity, kunnen wij als geen ander samen met u de gewenste fase(n) definiƫren en waar nodig concreet invullen.

Rapportage
ITAM solutions kijkt vanuit haar SAM expertise naar uw bedrijf en haalt op die manier de juiste aandachtspunten naar boven die nodig zijn om uw SAM organisatie te laten groeien. U ontvangt van ons een uitgebreide rapportage over uw SAM positie, waarbij we inzoomen op een breed scala aan SAM activiteiten.

SAM Groeimodel
Elke SAM assessment is gebaseerd op het ITAM SAM Groeimodel. We hebben dit model ontwikkeld op basis van onze ervaring met verschillende organisaties (klein, middelgroot, enterprise en cross-industrie). Het model omvat vier fasen van SAM volwassenheid, namelijk: Base, Optimize, Excellence en Full Control. Deze zijn gebaseerd op de volgende drie pijlers:

Klik hier voor onze SAM assessment flyer.[/et_pb_text][/et_pb_column] [/et_pb_row]

Stel vrijblijvend een vraag!