WEBINAR
SaaS management tooling: hoe kies ik de juiste?
Dagelijks worstelen organisaties met de komst van de Cloud. Met name Software as a Service (SaaS) groeit enorm hard wereldwijd. De keuze uit de verschillende SaaS-management tools blijkt hierin een hele uitdaging. Want welke SaaS-management tool past het beste bij mijn organisatie en hoe kom ik tot deze keuze? Dat is voor elke organisatie anders, dus reden te meer om de focus te leggen op het selectieproces en de criteria.

Dit webinar geeft je inzicht om de juiste focus te leggen op de differentiërende factoren. Vragen als ‘welke criteria zijn belangrijk voor mijn organisatie en welke juist niet?’ en ‘hoe vind ik de juiste balans in criteria bij een SaaS-applicatie?’ worden aan de kaak gesteld.
SaaS-applicaties aanzetten is heel gemakkelijk, maar goed management van diezelfde applicaties is daarentegen erg complex. En dat is precies waar de worsteling van de meeste organisaties vandaan komt. Welke management tool gaat hierbij helpen en hoe kom ik tot deze keuze? Want hoe meer aandacht er wordt gegeven aan de selectiecriteria voor specifieke SaaS-applicaties, hoe groter de kans is dat het resultaat voldoet aan de verwachtingen en hoe minder gevoelig men wordt voor randvoorwaardelijke kwesties en verleidingen gedurende het proces.

Kortom, dit webinar is voor iedere organisatie die te maken heeft met Cloud applicaties een ‘must see’.

Webinar terugkijken

  • Wilt u dit webinar terugkijken? Dan kan!
    Vul hieronder uw gegevens in en de opname van het webinar wordt automatisch naar u verstuurd.

    Vragen? info@itamsolutions.nl of bel met +31 (0)40 369 0540

Bedankt en hopelijk tot de volgende webinar!

Stel vrijblijvend een vraag!