ITAM solutions heeft ons zeer professioneel en goed geholpen met een licentie-issue met een grote Software-leverancier. Wat mij vooral aansprak in de aanpak was dat ze mij ontzorgde. Licentiecontracten en kleine lettertjes zijn niet helemaal mijn favoriete onderdeel en voor ITAM juist wel, dus na een grondige analyse en hulp bij het reageren naar de software-leverancier. Is het voor mij een zeer succesvolle case geworden. Dus bij deze beveel ik ITAM aan als je met een issue zit mbt licentiecontracten.” .

Nol Schrijvers, Beekenkamp Group

De samenwerking met ITAM solutions is voor Van Oord een strategische keuze voor de implementatie van IT Asset Management met behulp van het SNOW platform. Dit stelt ons in staat om de transparantie en controle op het gebied van effectief gebruik van software licenties te verbeteren en daar waar mogelijk kosten te vermijden dan wel te besparen.

Patrick Spierings, Van Oord

Ik zie ITAM solutions niet zozeer als zakelijke partner, maar eerder als een volwaardig team van collega’s. Onze investering, zowel in geld als tijd, heeft zich al in veelvoud uitbetaald.

Henk Dirven, ABN AMRO Bank

Het ITAM team heeft de vechtlust om iets voor elkaar te krijgen, ze blijven hun best doen om het verschil te maken. Ze moeten zich tijdens een audit als relatief klein bedrijf vaak bewijzen tussen de grote jongens. ITAM is flexibel, staat open voor koerswijzigingen luistert écht naar de klant.

Angus Cameron, Snow Software

ITAM solutions is een partner met een heel andere benadering. Ze denken echt vanuit de klant en bouwen naar aanleiding daarvan een mooi ITAM beleid. De klant krijgt daardoor niet alleen een tool aangeboden, maar ook de juiste hulpmiddelen om het proces de optimale invulling te kunnen geven.

Norbert Waal, Snow Software

Snow Software biedt alleen de tool. Als je de processen daaromheen niet goed inregelt en het beleid erop afstemt, haal je er nooit het beste uit. ITAM solutions kan je hierbij helpen.

Reinand van der Woerd, AMC

ITAM solutions is een partij met een aantal zeer gespecialiseerde mensen. Ze hebben jarenlange ervaring op het gebied van Snow Software en zijn in staat om grote organisaties te ondersteunen bij al hun IT Asset Management vraagstukken. Iets waar ze de laatste jaren zeer succesvol in zijn gebleken.

Boudewijn Risseeuw, Snow Software

De toegevoegde waarde van ITAM solutions is het inzichtelijk maken van wat een organisatie nu precies in bezit heeft. Door middel van Snow zie je wat er op de systemen staat, maar uiteindelijk is het ook belangrijk dat je dat gaat linken met wat er daadwerkelijk is aangeschaft.

Wim de Rave, Philips

Op momenten dat we vastzaten, reikte ITAM solutions ons de juiste informatie en adviezen aan, wat ons in staat stelde om door te groeien naar een volgend level.

Nico Steenbeek, Jacob Douwe Egberts

Stel vrijblijvend een vraag!