Software Asset Management specialist ITAM solutions is genomineerd voor een FD Gazellen award. Deze award wordt elk jaar door het Financieele Dagblad uitgereikt aan de snelst groeiende ondernemingen in Nederland. ITAM solutions heeft haar nominatie onder andere te danken aan haar goede SAM-propositie, die heeft geresulteerd in een verdrievoudiging van haar omzet in 2016 ten opzichte van 2015.

Daarnaast is ITAM solutions door The ITAM Review, een onafhankelijke community voor wereldwijde ITAM, SAM en software licensing professionals, genomineerd in maar liefst drie categorieën, namelijk Partner of the Year, Professional of the Year en Project of the Year.

Managing Director Simone van Sambeek geeft aan enorm trots te zijn dit samen met haar team te hebben bereikt. “Deze erkenning in de vorm van vier nominaties is ontzettend belangrijk voor ons. Toch realiseren we ons dat we dit niet alleen te danken hebben aan het deskundige en gepassioneerde team van ITAM solutions, maar vooral ook aan onze klanten. We werken zeer nauw samen met onze klanten, we houden elkaar scherp, verbeteren onze dienstverlening en proberen onszelf voortdurend te overtreffen. Dit is cruciaal in het tijdperk van digitale transformatie, een continu veranderend IT-landschap en complexe software licensering.”

Dat ook klanten de voordelen inzien van de samenwerking met ITAM solutions, blijkt onder meer uit deze reactie van Henk Dirven, ABN AMRO Bank: “Ik zie ITAM solutions niet zozeer als zakelijke partner, maar eerder als een volwaardig team van collega’s. Onze investering, zowel in geld als tijd, heeft zich al in veelvoud uitbetaald.”

Over ITAM solutions
Bij ITAM solutions draait het om Software Asset Management (SAM). De ambitie van ITAM solutions is het laten groeien van haar klanten op het gebied van SAM en hen gebruik laten maken van de ITAM expertise. ITAM solutions is onafhankelijk van softwareaanbieders, waardoor het bedrijf in staat is om haar klanten een volledig objectief advies te geven.

Klik hier voor het volledige persbericht >>

Stel vrijblijvend een vraag!