Software Asset Management specialist ITAM solutions en Kresko 360, aanbieder van Software- en IT Asset Management training, zijn een partnership aangegaan waarbij Kresko 360 in maart en mei van dit jaar een Nederlandstalige Certified Software Asset Management (CSAM) training zal geven.
Khalid Hafid, Director Customer Success bij ITAM solutions: “Het is in deze tijd van continue veranderingen op het gebied van softwareregels, wet- en regelgeving, cloud technologie en dynamische organisatiestructuren, belangrijker dan ooit om tenminste één werknemer te hebben wiens focus ligt op software asset management. Kennis op dit vlak verhoogt de transparantie in een organisatie rondom effectief gebruik van software licenties en cloud subscripties.”

Simone van Sambeek, Managing Director bij ITAM solutions, vult aan: “Deskundigheid versterkt de weerbaarheid. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten in alle dynamiek weerbaar zijn en blijven. Zodoende zijn we op zoek gegaan naar een partner die een optimaal trainingsprogramma zou kunnen aanbieden. In Kresko 360 hebben we dit partnerschap gevonden.”

Frank Tijhuis, Director of Training bij Kresko 360: “Software Asset Management is in deze tijd een essentiële functie voor een organisatie. De klanten van ITAM solutions en de markt waarop zij zich richten, vormen de ideale doelgroep voor onze training.”

De CSAM training betreft een tweedaagse cursus die een stevige basiskennis biedt over Software Asset Management (SAM), bedoeld voor mensen met weinig tot geen kennis over en ervaring in SAM (startende IT Asset Managers en andere IT professionals). Gedurende de cursus, die wordt afgesloten met een examen, raken zij bekend met asset management en aanverwante zaken als budgettering, financiering, software licensing, contract management en planning.

Over ITAM solutions
Bij ITAM solutions draait het om Software Asset Management (SAM). De ambitie van ITAM solutions is het laten groeien van haar klanten op het gebied van SAM en hen gebruik laten maken van de ITAM expertise. ITAM solutions is onafhankelijk van softwareaanbieders, waardoor het bedrijf in staat is om haar klanten een volledig objectief advies te geven.
Voor meer informatie: www.itamsolutions.nl.

Over Kresko 360
Kresko 360 is een in Oslo, Noorwegen gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in het geven van Software- en IT Asset Management trainingen.
Voor meer informatie: www.kresko360.com.

Klik hier voor het volledige persbericht.

Stel vrijblijvend een vraag!