Wie zijn wij

Bij ITAM solutions draait het alleen om ITAM. Alles wat we doen is gericht op onze ambitie: organisaties laten groeien op het gebied van ITAM en hen gebruik laten maken van onze expertise. Onze specialisten werken met passie voor het ITAM-vak en staan voor kernwaarden als: afspraak is afspraak, we leveren wat we beloven, pragmatisch werken en de klant staat centraal.

ITAM solutions is volledig onafhankelijk van software aanbieders. Zo kunnen we volledig onafhankelijk advies geven aan onze klanten. Onze onafhankelijkheid, gecombineerd met onze kennis van alle verschillende kerncompetentiegebieden van ITAM zorgt ervoor dat wij de meest professionele, betrouwbare en beste strategische ITAM-partner zijn voor onze klanten.

Onze visieOnze expertiseOns team

Visie

Wij zien een sterke behoefte aan een klankbord op het gebied van IT Asset Management. Veel organisaties vragen om helder, praktijkgericht en vooral ook onafhankelijk advies, een vraag die nog maar weinig wordt beantwoord.

Het inzichtelijk maken en optimaliseren van het softwarelandschap en bijbehorende licenties binnen een organisatie is een continu proces. Dit vraagt om een praktijkgerichte aanpak in alle kerncompetentiegebieden van IT Asset Management.

Daarom hebben we alle kennis op het gebied van ITAM in huis. Voor aanvullende expertise werken we samen met een netwerk van betrouwbare partners. Wij willen organisaties echte toegevoegde waarde bieden op het gebied van ITAM. Alles wat we doen is gericht op onze ambitie: organisaties laten groeien in het ITAM-programma en hen gebruik laten maken van onze expertise. Dit vraagt niet alleen om heldere, praktijkgerichte en onafhankelijke ITAM-dienstverlening. Wij zien het als een belangrijke taak voor ITAM solutions om organisaties bewust te maken van de urgentie van ITAM. Dit doen we onder andere door onze kennis en die van vakgenoten te delen in de ITAM Community, een initiatief van ITAM solutions.

Expertise

Het inzichtelijk maken en optimaliseren van het softwarelandschap en bijbehorende licenties binnen een organisatie is een continu proces. Dit vraagt om een praktijkgerichte aanpak in alle kerncompetentiegebieden van ITAM.

Daarom hebben we alle kennis op het gebied van ITAM in huis, aangevuld met experts binnen ons netwerk van betrouwbare partners. Dit stelt ons in staat organisaties in het gehele ITAM-programma te ondersteunen: of het nu op strategisch of operationeel niveau is. Op alle kerncompetentiegebieden zoals External Audit Management, License Compliance en Vendor Management werken we vanuit ons eigen ITAM-model en kunnen we u als klant ‘ITAM as a Service’ bieden.

Met ITAM as a Service kunnen we het in kaart brengen, optimaliseren en rapporteren van de software infrastructuur helemaal uit handen nemen. Hiermee helpen we organisaties compliant te zijn en bent u er zeker van dat u nooit teveel betaalt voor software-licenties.

Dit doen we met een team van pure ITAM-specialisten. We hebben een divers team, van experts op het gebied van ITAM Strategy tot Software Lifecycle Management en operationeel management.

Stel vrijblijvend een vraag!