Wij zijn getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij zowel de perceptie van onze medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie als de negen thema’s binnen ons werkgeverbeleid zijn gemeten.

Wij onderscheiden ons als werkgever met een uniek verwelkomingsbeleid. Medewerkers komen in een warm bad terecht wanneer ze bij ons aan de slag gaan. Daarnaast tonen we een sterke vier- en bedankcultuur: het is vanzelfsprekend om successen te vieren, en medewerkers te bedanken voor prestaties. Vieren en Bedanken zit in de genen van onze organisatie.

“Ons team vormt de basis van het succes bij ITAM solutions. Wij investeren niet alleen in onze business maar wij investeren ook continue in onze mensen. We geven ze de kans om mee te denken over de groei van ITAM solutions. Wij zijn ontzettend trots op de titel ‘Great Place to Work’. Elke dag doen wij hard ons best voor het team en onze klanten!”

Simone van Sambeek
Managing Director

 

“Wij geloven dat wanneer onze mensen goed worden verzorgd, zij op hun beurt voor ons bedrijf en klanten zorgen. Deze erkenning van ons team is een enorme inspiratie voor ons om te blijven investeren in onze speciale cultuur en een inclusieve omgeving te creëren waarin mensen kunnen groeien.’’

Khalid Hafid
Directeur CSM

 

Vacatures ITAM solutions
Wil je bij ITAM solutions, een Great Place to Work, werken? Bekijk onze vacatures.

Stel vrijblijvend een vraag!