Overname verstevigt fundament nieuwe geïntegreerde IT-management services

ITAM solutions brengt InfraVision aan boord van missie

25 april 2022 – ITAM solutions heeft begin april de activiteiten van ITSM-dienstverlener InfraVision uit Gorinchem overgenomen. Met de overname bouwt ITAM solutions verder aan de groeistrategie en unieke propositie in de markt: een geïntegreerde IT management dienstverlening die verschillende disciplines omvat: ITAM, ITSM, ESM en SIAM.

Expertise en tooling aan boord

Met de huidige overname van InfraVision verstevigt ITAM solutions haar positie in de markt en voegt het bovendien expertise toe op de gebieden van Enterprise Service Management (ESM) en Service Integration and Management (SIAM). InfraVision brengt extra ITSM-expertise aan boord met beproefde technologie voor een optimale procesbeheersing en dienstverlening. Het stelt ITAM solutions in staat de nieuwe propositie uit te bouwen met als doel haar klanten en partners aantrekkelijke voordelen te bieden ten aanzien van schaal, capaciteit, continuïteit op de lange termijn, efficiency, specialistische kennis en innovatie.

Unieke propositie: Identity Lifecycle Management

Het perspectief van de gebruiker is doorslaggevend voor de strategische stappen, het is daarom geen toeval dat ITAM solutions een brug slaat tussen vakdisciplines in de IT die nauw met elkaar verbonden zijn: IT Asset Management en IT Service Management. Twee disciplines die in dienst van de employee journey staan. Khalid Hafid, CEO ITAM solutions: “Juist door te redeneren vanuit het perspectief van de IT-gebruiker, zijn we veel beter en gerichter in staat klanten te helpen om de hele beheersing van software en hardware assets over hun gehele levenscyclus te realiseren. Dat is precies wat we voor ogen hebben met ‘Identity Lifecycle Management’. Hierbij stellen we het hele IT management in dienst van de klant, simpelweg een persoon (identity) die gefaciliteerd dient te worden vanaf het moment dat hij of zij een organisatie binnenkomt, tot zijn of haar vertrek. Faciliteren dus, eigenlijk zoals het altijd bedoeld is”

Groeikansen voor IT talent

Internationaal bestsellerauteur van ‘Gen Z, verlangen naar verandering’ René Boender legt uit waarom ITAM solutions met deze overname een unieke stap zet in toekomst: “Organisaties zouden zich meer moeten aanpassen aan de behoeften van jongere generaties om sterke aantrekkingskracht te behouden, anders komen ze niet bij je werken. Technologie is daarbij onmisbaar om aansluiting te vinden. De toekomst is echt tech-driven, omdat anders de verwachte flexibiliteit niet te realiseren is.” ITAM solutions werkt de komende tijd verder aan innovatieve geïntegreerde services om klanten maximaal te ontzorgen en een optimale gebruikerservaring te realiseren. Het maakt het bedrijf eveneens een aantrekkelijke werkgever voor IT talent dat op zoek is naar een innovatieve werkomgeving met volop kansen en doorgroeimogelijkheden. Nieuw talent is daarom zeker welkom.

Achtergrond ITAM solutions

ITAM solutions heeft een hoofdkantoor in Eindhoven en nevenvestigingen in Leiden, Gorinchem, Antwerpen, Singapore en de VS. Het bedrijf biedt managed services, consultancy en tooling op het het gebied van IT Asset management (ITAM), IT Service Management (ITSM), Enterprise Service Management (ESM) en Service Integration and Management (SIAM). ITAM solutions is vijfvoudig winnaar van de FD Gazelle Award en een gecertificeerd Great Place To Work.

Meer informatie:
Wilt u meer weten over onze fusie of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 040 369 0540 of mail ons via marketing@itamsolutions.nl

Stel vrijblijvend een vraag!