Krachtenbundeling zorgt voor een unieke combinatie in de IT met geïntegreerde IT Asset Management & Servicemanagement dienstverlening.

ITAM solutions en Mproof gaan samen

18 januari 2022 – IT-dienstverleners ITAM solutions en Mproof kondigen aan te fuseren en samen door te gaan onder de naam ITAM solutions BV. Met de fusie vergroten de bedrijven hun slagkracht in de markt en zetten zij een unieke propositie neer: een geïntegreerde IT Asset Management (ITAM) en IT Service Management (ITSM) dienstverlening. Opgeteld heeft het nieuwe bedrijf 48 medewerkers in dienst met een hoofdvestiging in Eindhoven en nevenvestigingen in Leiden en Singapore.

Het nieuwe ITAM solutions levert een 360° Service Suite voor Software & IT Asset Management, inclusief cloud assets, die klanten optimale controle geeft over hun software-uitgaven, functionaliteit en software lifecycle management. Het maakt toonaangevende IT Service Management diensten, inclusief beheersoftware en consultancy, voor iedereen bereikbaar.
De fusie stelt ITAM solutions in staat om zijn klanten en partners aantrekkelijke voordelen te bieden ten aanzien van schaal, capaciteit, continuïteit op de lange termijn, efficiency, en specialistische kennis. Het bedrijf vervult hiermee ook de wens om een aantrekkelijke werkgever te blijven voor jong en oud IT talent dat op zoek is naar een innovatieve werkomgeving met volop kansen en doorgroeimogelijkheden.

ITAM solutions heeft de ambitie om uit te groeien tot een internationaal begrip op de terreinen ITAM en ITSM.

Het bestuur zal worden geleid door Khalid Hafid als CEO. Gerben van Kesteren zal als CTO de technische kant begeleiden. Simone van Sambeek gaat zich toeleggen op Operational Excellence en business development, dat laatste samen met Derk van Wijk die ook de nieuwe CFO wordt.

Achtergrond ITAM solutions
ITAM solutions levert zijn opdrachtgevers een 360° Service Suite op het gebied van IT Asset Management en Software Asset Management. Met het eigen ITAM Maturity model helpt het bedrijf klanten (opnieuw) in de ‘drivers seat’ van hun (vaak) complexe hardware- en softwarelandschap. ITAM solutions heeft 32 mensen in dienst, is gevestigd in Eindhoven en is vijfvoudig winnaar van de FD Gazelle Award.

Achtergrond Mproof
Mproof heeft 14 medewerkers in dienst en is al meer dan 20 jaar toonaangevend leverancier van IT Service Management (ITSM) software en diensten. Met de eigen beheersoftware, consultancy en een internationaal partnernetwerk heeft Mproof alle kennis en kunde in huis om klanten optimaal te ondersteunen bij al hun service management uitdagingen. Mproof heeft vestigingen in Leiden en Singapore.

Meer informatie:
Wilt u meer weten over onze fusie of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 040 369 0540 of mail ons via marketing@itamsolutions.nl

Stel vrijblijvend een vraag!