IT kosten verlagen

Ieder jaar gaat er een groot deel van uw budget naar het software landschap en bijbehorende licenties die u gebruikt. Software vormt de spil van uw organisatie, maar dit wil niet zeggen dat u structureel te veel voor uw IT-oplossingen moet betalen. Wellicht kunt u op uw IT kosten besparen, zonder dat u dit in de gaten heeft. Of dit het geval is? Dat kunnen wij voor u onderzoeken.

IT kosten verlagen? Krijg inzicht in uw IT-landschap

Het gemiddelde bedrijf heeft een omvangrijk en complex IT-landschap. Dit komt doordat we door automatisering en digitalisering steeds afhankelijker zijn geworden van onze software. Is uw IT-landschap zo omvangrijk en complex, dat u het overzicht volledig verloren bent? Dan is het vrijwel onmogelijk om te bepalen of u op uw software kunt besparen.

Door uw software en licenties in kaart te brengen, ziet u direct waar uw geld naartoe gaat. Dit maakt het gemakkelijker om uw IT kosten te verlagen. Want als u weet waar uw geld naartoe gaat, kunt u eenvoudiger de juiste beslissingen nemen om geld te besparen.

IT kosten verlagen met IT Asset Management

Maar hoe krijgt u inzicht in uw complexe IT-landschap? Het antwoord: IT Asset Management. Dit betreft het in kaart brengen, onderhouden, beheren en optimaliseren van uw software en de bijbehorende licenties. Met IT Asset Management kunt u het maximale uit uw software investering halen. Dit wil zeggen uw IT kosten verlagen, zonder dat de productiviteit en groei van uw bedrijf in het geding komt.

ITAM solutions: uw partner in IT Asset Management

IT Asset Management kan ingewikkeld zijn. Zeker als u veel verschillende software gebruikt en uw lijst met licenties bovendien erg lang is. Wilt u wel IT kosten verlagen, maar waagt u zich liever niet aan uw IT-landschap? Dan bent u bij ITAM solutions aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in IT Asset Management en kunnen ook u helpen om meer uit uw softwarei nvestering te halen.

Door de jaren heen hebben wij al vele klanten mogen helpen met IT Asset Management. Onze klanten zijn werkzaam in vele verschillende branches en sectoren. Het maakt niet uit wat voor organisatie u runt en wat voor software u gebruikt. ITAM solutions staat ook voor u klaar.

Diensten van ITAM solutions

De ITAM diensten die ITAM solutions levert zijn gekoppeld aan de 17 verschillende kerncompetentiegebieden waaruit het gehele ITAM-programma is opgedeeld.

Deze gebieden zijn gekoppeld aan drie belangrijke pijlers:

Verdien uw investering terug

IT Asset Management door ITAM solutions brengt een bepaalde investering met zich mee. Deze investering verdient u echter terug door structureel op uw IT kosten te besparen. En heeft u uw investering terugverdiend, dan ziet u deze besparing direct terug in uw bedrijfsresultaten. Het vrijgekomen budget kunt u investeren in planbare groei van uw bedrijf. Dit maakt IT Asset Management erg interessant.

Vrijblijvend kennismaken met ITAM solutions

Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag kennis met u en uw organisatie. Ook kunnen we u duidelijk aangeven wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen in de strijd om IT kosten te verlagen.

Stel vrijblijvend een vraag!