Gebruikt u Snow License Manager (SLM) al enige tijd? Dan is het zinvol om te controleren of het platform nog naar behoren werkt. Mogelijk voldoet bijvoorbeeld de server configuratie niet meer aan de huidige systeemeisen.

Met de Snow Health Check van ITAM solutions, een professionele review van uw SLM-platform, bent u weer gegarandeerd van een optimale werking. Het ITAM solutions team is getraind op deze checks en heeft ze al voor veel klanten met succes mogen uitvoeren. Onze Health Checks omvatten zowel een technische als functionele check van bijvoorbeeld: Huidige SLM versie Web applicaties (Error) logs Snow update services System Core en Customer Settings Daarnaast controleren we uw SLM-platform op tientallen andere punten.

Uiteraard ontvangt u als afronding van de Health Check een rapport met daarin de status van uw SLM-oplossing en onze eventuele aanbevelingen per SLM onderdeel.

Meer informatie Wilt u ook dat uw SLM oplossing weer helemaal gezond is, of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via info@itamsolutions.nl of 040 369 05 40.

Stel vrijblijvend een vraag!