Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 08/10/2020
10:00 - 10:45


SaaS management tooling: hoe kies ik de juiste?

ITAM solutions kiest 3 tools en vertelt waarom

Bij ITAM solutions zien we dagelijks de worsteling bij organisaties door de komst van de Cloud en het gebruik van verschillende applicaties. In het door ITAM solutions uitgevoerde onderzoek naar het gebruik van de verschillende SaaS applicaties, worden de meest geschikte tools om uw SaaS applicaties te managen naar voren gebracht. Vragen als ‘Hoe vind je de juiste balans in criteria bij een SaaS applicatie?’ en ‘Welke criteria zijn belangrijk voor mijn organisatie en welke juist niet?’ worden aan de kaak gesteld. Dit webinar, gepresenteerd door Donald Fagel (Cloud Specialist bij ITAM solutions) geeft inzicht in het vinden van de juiste focus op deze differentiërende factoren. Vervolgens bespreekt Donald de meest actuele inzichten op tools die daar goed op scoren; de 3 meest betrouwbare tools om SaaS applicaties te managen.

SaaS is pas een paar jaar geleden echt opgestart, maar maakt nu een stormachtige doorbraak door met alle consequenties van dien. Veel organisaties zijn wel al bezig met De Cloud maar worden links en rechts ingehaald door deze nieuwe ontwikkelingen. De drang om innovatief te zijn om zo de concurrentie voor te blijven wordt steeds groter en de business wacht niet meer op toestemming van IT en gaat zijn gang. De Cloud aanzetten is heel gemakkelijk echter goed management is iets heel anders!

Kortom, dit webinar is voor iedere organisatie die te maken heeft met Cloud applicaties een ‘must see’. Schrijf u vandaag nog in voor het gratis webinar en zorg dat u als eerste op de hoogte bent!

Datum: Donderdag 8 oktober 2020
Tijdstip: 10:00 – 10:30
Q&A: 10:30 – 10:45

Mocht u vragen hebben over het Webinar, neem gerust contact met ons op via info@itamsolutions.nl of bel ons via 040- 369 0540.

Sprekersprofiel


Donald Fagel(Cloud architect bij ITAM solutions)

Donald heeft meer dan 20 jaar ervaring inde wereld van IT en Software. Hij is in de loop der jaren gegroeid van Infrastructure- expert naar – architect en heeft in de laatste jaren een verschuiving gemaakt van Cloud Engineer naar Cloud Architect. Donald is al sinds 2019 in dienst van ITAM solutions. “Onderzoeken en oplossingen vinden van complexe issues en discussies voeren over nieuwe technologieën is een van mijn favoriete bezigheden”. Daarnaast is hij fan van films, robotics, hardlopen, fietsen en lezen.

Stel vrijblijvend een vraag!