Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 19/03/2020
08:00 - 18:00

Locatie
Van der Valk exclusief Utrecht


Anders kijken is scherper zien! 

 

Als trotse Silver sponsor van heliview IT & Software Asset Management ontvangen wij u graag op donderdag 19 maart in Vlak Exclusief Utrecht.
Binnen het congresthema “Anders kijken, is scherper zien!” benaderen we de rol van IT & Software Asset Management vanuit verschillende perspectieven. Als IT- & SAM Manager krijgt u met veel verschillende disciplines binnen uw organisatie te maken. Hoe halen we met elkaar de meeste waarde uit IT & Software Asset Management en welke elementen zijn belangrijk voor de verschillende stakeholders?

Vaak kijken we op dezelfde manier naar IT & Software Asset Management, maar door kennis en ervaringen te delen, te vergelijken en door samen te werken komen we tot nieuwe inzichten. Samen met de programmacommissie werken we hard aan het congresprogramma. Daarnaast biedt het congres u de mogelijkheid om te netwerken met uw peers.

Klantensessie
Bezoek ook onze klantsessie om 11:20 uur waarin Stefan Vos van ASML zijn journey deelt naar SAM volwassenheid en hoe hij zijn plek aan de board table heeft verdiend.

Schrijf u gratis in als relatie van ITAM solutions via http://itsam.heliview.nl/aanmelden?relationcode=7WM6BCT6

Stel vrijblijvend een vraag!