Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 16/09/2020
08:00 - 18:00

Locatie
Van der Valk exclusief Utrecht


Anders kijken is scherper zien! 

Als trotse Silver sponsor van Heliview IT & Software Asset Management ontvangen wij u graag op donderdag 19 maart in Valk Exclusief Utrecht. Binnen het congresthema “Anders kijken, is scherper zien!” benaderen we de rol van IT & Software Asset Management vanuit verschillende perspectieven. Als IT- & SAM Manager krijgt u met veel verschillende disciplines binnen uw organisatie te maken. Hoe halen we met elkaar de meeste waarde uit IT & Software Asset Management en welke elementen zijn belangrijk voor de verschillende stakeholders?

Vaak kijken we op dezelfde manier naar IT & Software Asset Management, maar door kennis en ervaringen te delen, te vergelijken en door samen te werken komen we tot nieuwe inzichten. Samen met de programmacommissie werken we hard aan het congresprogramma. Daarnaast biedt het congres u de mogelijkheid om te netwerken met uw peers.

Klantensessie Modern Head of SAM 11.20uur in zaal B2
De SAM afdeling van ASML doorloopt een journey waarbij ze van een typische orderdesk naar een ‘’factfinding en decision supporting’ competentie zijn uitgegroeid. Behaalde successen als Cost avoidence- savings en control leiden intern tot aanvullende vragen en hoge verwachtingen vanuit de business. Een andere skillset is daardoor onmisbaar denk hierbij aan samenspraak met de business, bekrachtigd door de juiste data en financials. Het creëren van een synergie tussen Security en operationele IT processen kan niet onderschat worden.

Stefan Vos vertelt u over zijn afgelegde journey en reikende horizon, over de rol van de service provider, sturing op KPIs, en praktische voorbeelden als financiële doorbelasting.
Bekijk de rest van het programma: https://itsam.heliview.nl/programma/

Early bird breakfast

Rijdt u graag voor de files uit? Wij ontvangen u graag om 8:00 uur bij ‘SAM Breakfast’ voor een heerlijk ontbijtje en koffie.

Schrijf u hieronder gratis in als relatie van ITAM solutions

GRATIS INSCHRIJVEN

Stel vrijblijvend een vraag!