Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 20/11/2019 - 21/11/2019
09:00 - 16:30

Locatie
Green Village Nieuwegein (Blokhoeve 7 Nieuwegein Utrecht 3438 LC NL)


Binnen twee dagen Software Asset Management expert? Dat kan! Met de Certified Software Asset Manager training (CSAM).

Trends als de Cloud, Digitale Transformatie, BYOD en IOT hebben direct invloed op uw IT- omgeving. In een tijd van continue veranderingen op het gebied van softwareregels, wet- en regelgeving, is het daarom belangrijker dan ooit om focus te leggen op software asset management (SAM). Deze training biedt de basis die u hiervoor nodig hebt.

De training is ontwikkeld door IAITAM (International Association of Information Technology Asset Managers) op basis van best practices vanuit de praktijk. De training word gegeven door Kresko 360 die jarenlang ervaring heeft met deze trainingen.
U leert omgaan met de continue veranderingen in uw IT-omgeving en ontvangt direct concrete handvatten voor SAM.

Voor wie?
De CSAM training is bedoeld voor iedereen die betrokken is in de software- lifecycle. Voor de training is geen kennis of ervaring vereist. Dus zowel voor startende IT Asset Managers als ervaren IT professionals, is de training geschikt.

Praktische informatie en inschrijven:
De training is inclusief lunch, studie- en notitiemateriaal en toegang tot een online examen met één gratis herkansing. Deze tweedaagse training kost EUR 1590,- (exclusief BTW). De training wordt in het Nederlands gegeven, maar bestaat uit Engelstalig materiaal.

Het volledige programma kunt u hier bekijken.

Schrijf u vandaag nog in!

Heeft u vragen over de training neem dan gerust contact met ons op via marketing@itamsolutions.nl

Reserveringen


Stel vrijblijvend een vraag!