Op dit moment bieden wij geen CSAM trainingen aan, heeft u interesse of een andere Software Asset Management gerelateerde vraag? Neem dan contact met ons op via info@itamsolutions.nl.

CSAM

Binnen een organisatie is er vaak veel verschillende software met bijbehorende licenties aanwezig. Dan is het belangrijk om hier een goed overzicht van te hebben en inzicht in te krijgen, zodat de organisatie kan voldoen aan de compliance wet- en regelgeving en het maximale rendement haalt uit hun software-investering. Toch ontbreekt deze expertise vaak binnen organisaties. ITAM solutions biedt de training Certified Software Asset Management aan, om binnen één dag gecertificeerd Software Asset Management expert te worden. Doordat er geen specifieke ervaring of kennis vereist is om de CSAM training te kunnen volgen, is deze training zowel interessant voor de startende IT Asset Manager als de ervaren IT professional. De training is een officiële IAITAM training, na het succesvol afronden van de training ontvangt u een officieel certificaat.

Wat is Software Asset Management (SAM)? 

Door de snelle ontwikkelingen op IT-gebied en trends als de Cloud, Digitale Transformatie, BYOD en IOT is het IT-landschap van organisatie aan continue verandering onderhevig. Ook de wet- en regelgeving op het gebied van software en compliance verandert steeds mee. Door goed Software Asset Management heeft u inzicht in uw IT-landschap en Software Assets, bovendien beheert u dan uw licenties op de juiste manier waardoor u de risico’s op het gebied van compliance sterk kunt verminderen. Zo voorkomt u onnodige (torenhoge) boetes voor uw organisatie en gaat u vol vertrouwen een audit in. U kunt het complete proces rondom uw IT Assets/ Software Assets in kaart brengen, beheren en optimaliseren. Door de CSAM training te volgen, kunt uw het Software Asset Management van uw organisatie naar een hoger niveau tillen.

Wat leert u tijdens de training?

In de CSAM training legt u de basis van Software Asset Management. U leert om concrete doelen te stellen en om deze meetbaar te maken. Ook leert u hoe u het beste om kunt gaan met de continue veranderingen in uw IT-landschap, daarnaast ontvangt u direct concrete handvatten voor Software Asset Management. De training wordt gegeven door Kresko 360, zij hebben jarenlange ervaring met het geven van deze trainingen. IAITAM (International Association of Information Technology Asset Managers) heeft de training ontwikkeld, op basis van best practices. Zo bent u verzekerd van een training die duidelijk zijn waarde in de praktijk heeft bewezen. Met de opgedane kennis kunt u uw organisatie veilig door alle compliance risico’s loodsen en verborgen onnodige kosten achterhalen. Daardoor kunt u een (flinke) kostenbesparing realiseren en groei van de organisatie begroten.

Inschrijven en praktische informatie:

De CSAM training is inclusief studie- en notitiemateriaal. Bovendien heeft u toegang tot een online examen met de mogelijkheid tot één gratis herkansing binnen 14 dagen. Het studiemateriaal is Engelstalig, maar de training wordt in het Nederlands gegeven. De kosten kunnen per training verschillen, voor meer informatie hierover kunt u een e-mail sturen naar marketing@itamsolutions.nl.

Wilt u zich meteen inschrijven voor de CSAM training of meer informatie over inhoud, data of tijdstippen? Dan kan dat ook via het bovenstaande e-mailadres.

Via deze link vindt u ook meer informatie over de training:

Diensten van ITAM solutions

De ITAM diensten die ITAM solutions levert zijn gekoppeld aan de 17 verschillende kerncompetentiegebieden waaruit het gehele ITAM-programma is opgedeeld.

Deze gebieden zijn gekoppeld aan drie belangrijke pijlers:

Stel vrijblijvend een vraag!