CSAM training

Wilt u zich ontwikkelen tot Certified Software Asset Management expert? Volg dan de CSAM training van ITAM solutions. Deze training biedt u alle kennis, vaardigheden en benodigde handvatten om als Certified Software Asset Management (CSAM) expert aan de slag te gaan. En dit binnen slechts twee dagen.

Een training van IAITAM

De Certified Software Asset Management training is ontwikkeld door IAITAM (International Association of Information Technology Asset Managers): de autoriteit op het gebied van Software Asset Management. De training wordt aangeboden door ITAM solutions en gegeven door Kresko 360. Deze organisatie heeft jarenlange ervaring met het geven van deze en soortgelijke trainingen. De training is gebaseerd op best practises van IAITAM. Deze best practises zijn door de jaren heen door zeer ervaren Certified Software Asset Management experts verzameld.

Waarom de CSAM training volgen?

De wereld van Certified Software Asset Management of CSAM is continu in beweging. Ook uw organisatie krijgt te maken met de directe invloed van trends als de cloud, BYOD (Bring Your Own Device), IOT (Internet Of Things) en Digitale Transformatie. Om goed te kunnen bewegen in deze dynamische wereld, is het een must geworden om de focus te leggen op Software Asset Management. Onze training biedt u de vereiste kennis, vaardigheden en handvatten.

Is de CSAM training iets voor mij?

De Certified Software Asset Management training is ontwikkeld voor iedere professional die betrokken is in de software-lifecycle, op wat voor wijze dan ook. U heeft geen specifieke kennis en/of ervaring nodig om de training te volgen. De training is geschikt voor startende software- en IT asset managers, maar ook voor professionals die al jaren ervaring hebben in de wereld van software- en IT asset management.

Diensten van ITAM solutions

De ITAM diensten die ITAM solutions levert zijn gekoppeld aan de 17 verschillende kerncompetentiegebieden waaruit het gehele ITAM-programma is opgedeeld.

Deze gebieden zijn gekoppeld aan drie belangrijke pijlers:

Wat zijn de kosten?

De kosten van de CSAM training zijn afhankelijk van diverse factoren. Denk hierbij aan het aantal personen dat de training gaat volgen binnen uw organisatie. U kunt de kosten van de training opvragen door een mailtje te sturen naar marketing@itamsolutions.nl.

Praktische informatie over de training

De CSAM training is inclusief studiemateriaal en toegang tot een online examen. U kunt dit examen indien noodzakelijk één keer gratis herkansen. Goed om te weten: de training bestaat uit Engelstalig materiaal. Wel wordt de training in het Nederlands gegeven. In verband met het coronavirus kan besloten worden om de training online te geven. Is dit noodzakelijkerwijs het geval? Dan wordt u uiteraard ruim voor de start van de training ingelicht.

 

Direct inschrijven

Wilt u zich in slechts twee dagen ontwikkelen tot een Certified Software Asset Management expert? Schrijf u dan in voor de Certified Software Asset Management training door een mailtje te sturen naar marketing@itamsolutions.nl. Wilt u meer weten over onze training, alvorens u zich inschrijft? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag, om u een duidelijker beeld te geven van onze unieke Certified Software Asset Management training.

 

Stel vrijblijvend een vraag!