Na een succesvolle samenwerking in het oplossen van een licentie-issue met een grote software-leverancier geeft Nol Schrijvers (Beekenkamp Group) aan waarom hij iedereen kan aanraden voor ITAM solutions te kiezen…

Beekenkamp Group is een wereldwijde speler in de groenten-, pot- en perkplanten, verpakkingen en chrysanten sector. Hun motto ‘Samen voor het beste resultaat’ is precies wat ITAM solutions en Beekenkamp samen hebben bereikt. ITAM solutions heeft met de juiste kennis en ervaring de organisatie Beekenkamp geholpen met een licentie uitdaging met een grote software-leverancier. Dit project is zeer succesvol en naar volle tevredenheid van de klant afgerond.

Nol Schrijvers (Hoofd ICT Beekenkamp Group):

”ITAM solutions heeft ons zeer professioneel en goed geholpen met een licentie-issue met een grote software-leverancier. Wat mij vooral aansprak in de aanpak was dat ze mij ontzorgde. Licentiecontracten en kleine lettertjes zijn niet helemaal mijn favoriete onderdeel en voor ITAM juist wel, dus na een grondige analyse en hulp bij het reageren naar de software-leverancier. Is het voor mij een zeer succesvolle case geworden. Dus bij deze beveel ik ITAM aan als je met een issue zit mbt licentiecontracten.”

 

 

Stel vrijblijvend een vraag!