Asset management company

Software en IT Asset Management heeft diverse voordelen. U verkrijgt meer inzicht in uw IT-landschap, waardoor u goed gefundeerde beslissingen kunt nemen om ervoor te zorgen dat u voldoet aan de compliance wet- en regelgeving. Dat voorkomt (enorm) hoge boetes en u bespaart kosten, doordat u over precies de juiste licenties beschikt. Dit komt ten goede aan de productiviteit en de bespaarde kosten kunnen worden geïnvesteerd in groei.

Wilt u investeren in Software Asset Management (SAM) op niveau? Neem dan altijd een professionele en betrouwbare Asset Management company in de arm. Alleen met een professionele en betrouwbare partij kunt u optimaal profiteren van de voordelen die Software Asset Management met zich meebrengt.

Maak kennis met ITAM solutions

ITAM solutions richt zich volledig op IT Asset Management, ook wel ITAM genoemd. Onze ambitie is organisaties te laten groeien op het gebied van ITAM, door hen gebruik te laten maken van onze expertise. Alle specialisten van ITAM solutions werken met passie voor het vak. Zij houden onze kernwaarden continu in het achterhoofd. Namelijk: afspraak is afspraak, pragmatisch werken en de klant staat centraal.

Ervaren, veelzijdig en pragmatisch

Veel bedrijven die zich bezighouden met Software Asset Management, bieden daarnaast nog diverse andere diensten aan. Wij hebben een andere strategie. Door ons alleen op IT Asset Management en de bijbehorende kerncompetentiegebieden te richten, kunnen we ons optimaal specialiseren. Zo hebben we ons door de jaren heen ontwikkeld als een professionele, betrouwbare en zeer ervaren expert in het vakgebied.

Dat wij ons alleen op IT Asset Management richten, betekent zeker niet dat wij een eenzijdige organisatie zijn. Het vakgebied kent namelijk vele verschillende kerncompetentiegebieden. Wij hebben kennis van al deze kerncompetentiegebieden en kunnen ons binnen de wereld van het IT Asset Management dan ook zeer flexibel bewegen.

Tot slot hebben we een zeer pragmatische werkhouding. Als u gebruik maakt van onze kennis en expertise, weet u zeker dat u een praktische oplossing krijgt voor uw Software Asset Management vraagstuk. We begrijpen namelijk maar al te goed dat u uw bedrijfsprocessen gemakkelijker wil maken; niet moeilijker. Daarom verdiepen we ons graag in uw organisatie, zodat we u de beste oplossing voor uw vraagstuk kunnen bieden.

Een onafhankelijke Software Asset Management company

ITAM solutions is een volledig onafhankelijke Software Asset Management company. Dit betekent dat wij geen samenwerkingen of contracten hebben met software-vendoren. Wat dit in de praktijk betekent? Wij kunnen u een volledig onafhankelijk en dus ongekleurd advies geven. U kunt ervan uitgaan dat het advies dat wij u geven, inderdaad de beste oplossing is voor uw vraagstuk.

Diensten van ITAM solutions

De ITAM diensten die ITAM solutions levert zijn gekoppeld aan de 17 verschillende kerncompetentiegebieden waaruit het gehele ITAM-programma is opgedeeld.

Deze gebieden zijn gekoppeld aan drie belangrijke pijlers:

Vrijblijvend kennismaken met ITAM solutions

Wilt u ons wat beter leren kennen, voor u een keuze maakt voor een Software Asset Management company? Neem dan gerust contact met ons op. Wij plannen graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met u in. In dit gesprek kunt u ons meer vertellen over uw bedrijf en horen wij graag hoe wij u kunnen helpen in uw dagelijks werk. Dit maakt het een stuk gemakkelijker om de juiste partner voor uw vraagstuk te kiezen.

Stel vrijblijvend een vraag!