ITAM solutions, onafhankelijk adviesbureau en marktleider op het gebied van IT Asset Management staat voor het vijfde jaar opeenvolgend in de ranglijst van snelst groeiende Nederlandse bedrijven. Hiermee mag ITAM solutions zich wederom een jaar lang een FD Gazelle noemen.

 

 

We zijn extra trots op dit prachtige resultaat dit jaar, vooral gegeven het feit dat al onze collega’s en klanten hun best hebben gedaan om de crisis, als gevolg van COVID-19, het hoofd te bieden. Het getoonde commitment en de maximale inzet van eenieder om de samenwerking tussen ITAM solutions, onze klanten en partners zoveel mogelijk te continueren en verder te ontwikkelen is geen vanzelfsprekendheid in een tijd waarin economische en welzijn-technische uitdagingen de boventoon voeren. Het toont ook aan dat IT en Software Asset Management juist in deze periode een belangrijk instrument is om economisch gezien meer grip te krijgen op de algehele IT-infrastructuur en anderzijds om werkverlichting in een onderneming te realiseren. Zodoende kunnen onze klanten zich focussen op hun kernactiviteiten en de toegenomen druk om ‘’meer werk met minder middelen’’ te beheersen. Aldus Khalid Hafid, Director Customer Success

 

Wanneer ben je een FD gazelle?
Dit jaar organiseerde Het Financieele Dagblad voor de achttiende keer de FD Gazellen: dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland, een van de meest prestigieuze ondernemersprijzen van Nederland.

Om mee te kunnen doen aan de FD Gazellen moeten bedrijven aan strikte eisen voldoen. Zij dienen financieel gezond te zijn, een omzetgroei van minstens 20 procent over drie jaar boeken en geen verliezen hebben geleden. De uitdaging die Covid-19 met zich heeft meegebracht zijn wij daar bijzonder trots op.

Over ITAM solutions
ITAM solutions is een databedrijf dat haar klanten wil laten groeien op het gebied van IT & Software Asset Management (ITAM) en dat proactief advies uitbrengt aan verschillende afdelingen binnen een bedrijf. Denk hierbij aan ICT, finance, inkoop, security, HR en legal. Op deze manier brengt ITAM solutions mensen, processen en technologie samen. ITAM solutions is onafhankelijk van softwareaanbieders, waardoor het bedrijf in staat is om haar klanten van volledig objectief en eerlijk advies te voorzien. Zij zetten klanten in de ‘drivers seat’ van hun IT systemen, softwarelandschap en IT-budgetten. ITAM solutions heeft vestigingen in Eindhoven en Hoofddorp, is een gecertificeerd ‘Great Place to Work’ en vijfvoudig winnaar van de FD Gazellen Award.

Stel vrijblijvend een vraag!